Rabarbersallad med spenat och fetaost

Keto.nu

Förberedelse

Tillagning

Total tid

Rabarbersallad med spenat och fetaost

Föreställ dig en frisk, krispig sallad där den livliga sötman från rabarbern tillsammans med den salta smuligheten hos fetaosten dansar på smaklökarna. Lägg till den mjuka, mörka bakgrunden av färsk spenat och du har en rätt som strålar av enkel sofistikation. Perfekt för en vår- eller sommarmåltid, denna sallad är snabb att slänga ihop och lämnar en bestående inverkan.

Näringsvärde per portion:
Kalorier: 220 kcal
Protein: 8 g
Fett: 15 g
Kolhydrater: 12 g

Tidsåtgång:
Förberedelsetid: 10 minuter
Tillagningstid: 0 minuter
Total tid: 10 minuter

Börja med att plocka den allra färskaste spenaten du kan hitta och skölj den noggrant. Låt bladen torka lite så att de behåller sin krispighet. Färsk rabarber skivas tunt, ungefär lika mycket som du skulle skära en gurka. Kombinera dessa två i en stor salladsskål och känn hur färgerna börjar lysa. Smula över riklig med fetaost som en snötäcke ovanpå ett grönt fält.

För att toppa allt, ringla över en generös mängd av din favoritvinaigrette — gärna en som har en uns av honung för att bryta rabarberns syrlighet. Avsluta med ett par nypor rostade pinjenötter för en extra knaprig dimension och en sista touch av lyx.

Var beredd att dina gäster kommer att fråga efter receptet, denna rabarbersallad är mer än bara en tillfällighet på tallriken, det är en smakupplevelse att minnas.

Rabarbersallad med spenat och fetaost

Keto.nu

Över 16 Kategorier

Kyckling

Kött

Pizza

Soppor

Grytor

Smoothies

psst klicka här för att se alla kategorier!

Kontakta oss

Tveka inte på att kontakta oss om ni skulle vilja tipsa om keto-recept eller ha frågor!

Annonsering

Är ni intresserade av annonsering eller samarbeten? Vänligen kontakta oss för mer information. Vi ser fram emot att höra från er!